BDE

CLASE, TEORIE ȘI PROBLEME conține teoria fiecărui capitol al fiecărei clase, enunțul problemelor standard al fiecărui capitol și metode de rezolvare a acestor probleme standard. Trebuie precizat că fișierul cu probleme rezolvate conține exemple din toate problemele capitolului respectiv, și nu le veți găsi aici ca și fișiere separate pe câte un tip de probleme.

CLASE, PB REZOLVATE conține fișiere cu probleme rezolvate clasificate după clasă, apoi după capitol și apoi după denumirea tipului de problemă. Este poate cea mai folosită și utilă secțiune a acestui site.

BAC, PREGĂTIRE ESENȚIALĂ conține 8 seturi de teorie și 8 seturi de enunțuri de probleme, NECESARE dar nu SUFICIENTE pentru a lua o notă bună la bac. Dacă doriți rezolvările acestor probleme, le veți găsi la CLASE, PB REZOLVATE, unde le veți găsi clasificate după clasă, capitol și apoi, după titlu.

BAC, SUBIECTE conține enunțul și rezolvarea enunțurilor pentru MODEL, SIMULARE, SUBIECT BAC atât la M1 cât și la M2, din anii 2008 până în prezent. Ceea ce este poate cel mai important e că aici veți găsi și REZOLVĂRI COMPLETE ales acestor subiecte.

EV NAT, SUBIECTE conține enunțul și rezolvarea enunțurilor pentru MODEL, SIMULARE, SUBIECT EVALUARE NAȚIONALĂ  din anii 2008 până în prezent. Ceea ce este poate cel mai important e că aici veți găsi și REZOLVĂRI COMPLETE ales acestor subiecte.

ADMITERE FACULTĂȚI este secțiunea în care găsiți culegeri de admitere la fiecare facultate și subiectele date la admiterea în anumite facultăți de profil

UTILE conține diferite linkuri spre site-uri utile de educație, de dezvoltare personală etc.